Om oss

Om oss

Välkommen till Maltaexperten! Vi är ett dedikerat team av reseentusiaster som brinner för att dela vår kunskap och erfarenhet om resor och turism på Malta.

Möt Erik:

Erik är en passionerad resenär med en djup kärlek för Malta. Med år av erfarenhet inom resebranschen och detaljerad kännedom om Maltas kultur och historia, strävar Erik efter att erbjuda dig de bästa tipsen och råden för att planera en oförglömlig resa. Hans expertis ligger inom att utforska de mest unika sevärdheterna och aktiviteterna på ön. Med hans insikt och entusiasm kommer du att upptäcka Malta på ett helt nytt och spännande sätt.

Möt Anna:

Anna är en erfaren resewriter och lokalguide med en passion för att upptäcka Maltas underbara mat och dryck. Med sin expertis inom maltesiska köket och sina kunskaper om de bästa restaurangerna, kaféerna och vingårdarna på ön, kommer Anna att guida dig genom en kulinarisk resa du sent kommer att glömma. Hennes artiklar och rekomendationer kommer att inspirera dig att utforska de mest autentiska smakerna på Malta.

Vi på Maltaexperten är här för att ge dig en omfattande och pålitlig resurs för att planera och njuta av din resa till Malta. Från resrutter och boendetips till must-see-sevärdheter och gömda pärlor – vi är din reskamrat i att upptäcka det bästa av Malta!