Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar*

Malta Gozo & Comino Islands, Blå Lagunen & Seacaves Tour

Att utforska nya och spännande destinationer är en fantastisk del av många människors semestrar. Att besöka pittoreska öar och utforska naturliga sevärdheter som havsgrottor och Blue Lagoon erbjuder en unik upplevelse som kan berika din resa och ge minnen för livet.

Vårt team har undersökt och jämfört flera olika turer varav en – Malta Gozo & Comino Islands, Blå Lagunen & Seacaves Tour är en av de turer vi rekommenderar för att ge dig den bästa möjliga dagen för en oförglömlig utflykt.

Malta Gozo & Comino Islands, Blå Lagunen & Seacaves Tour

Den bästa dagsturen

Klicka här för att boka din upplevelse

Om man söker den optimala kombinationen av äventyr och avkoppling i Maltas kristallklara vatten, är Malta Gozo & Comino Islands, Blå Lagunen & Seacaves Tour oslagbar. Denna utflykt är inte bara en resa mellan pittoreska öar, utan en helhetsupplevelse som engagerar alla sinnen med den ommåttligt populära Blue Lagoon.

Powered by GetYourGuide

Vad ingår i turen?

  • Besök i Blå Lagunen och Crystal Lagoon: Tillgänglig från juni till oktober, erbjuder dessa stopp en chans att simma i några av de klaraste vattnen.
  • Sightseeingkryssning: Upplev Maltas kust från ett unikt perspektiv.
  • Tillval för besök i Gozos huvudstad Victoria: En guidad tur som visar stadens rika historia och charm.
  • Komfort ombord: Vadderade solstolar, vattenrutschbanor och undervattensfönster (beroende på säsong och vald båt).

Upplevelsen ombord

Ombord finns det tillgång till förfriskningar, och sittplatser både i sol och skugga. För de äventyrslystna finns vattenrutschbanor som erbjuder en extra dos av spänning. Badstegar och separata toalettutrymmen för män och kvinnor höjer också komfortnivån.

Utforska Gozo och Comino

Efter att ha njutit av vattenaktiviteter vid både Blue Lagoon och Crystal Lagoon, går turen vidare till Gozo. Besökare får utforska den charmiga huvudstaden Victoria, där tiden verkar ha stannat.

På tillbakavägen till Bugibba, får resenärerna även möjlighet att se Cominos imponerande havsgrottor och klippformationen ”Elefantens huvud”.

Varför är detta den bästa turen?

  • Mångsidighet: Från avslappnande simturer i lugna vikar till kulturella utflykter på Gozo.
  • Faciliteter: Alla bekvämligheter man kan önska sig för en dag på havet.
  • Naturskönhet: Oöverträffade vyer och unika naturupplevelser som att simma i grottor och snorkla i klart vatten.

Med flera båtalternativ att välja mellan kan besökare anpassa sin upplevelse efter önskemål. Oavsett val av båt lovar denna tur en oförglömlig dag på Maltas vatten.

Klicka här för att boka din upplevelse